ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕΑ ΧΙΟΥ " ΜΙΚΕΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ " ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ !!!

Πατήστε το κόκκινο κουμπί για να μιλήσουμε μαζί ΤΩΡΑ , χωρίς δική σας χρέωση.Δώστε ΣΤΑΘΕΡΟ αριθμό τηλεφώνου.Το e-mail σας δεν είναι απαραίτητο.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "22η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ - ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ"

(1)Αν χαθούμε από 'δω , τότε ... http://www.seaxiou.blogspot.com/
(2)Δημιουργήσαμε "κανάλι" για ζωντανές μεταδόσεις εικόνας και ήχου
(3)Δείτε τις δραστηριότητες και άλλα για την Π.Ε.Ν.Ε.Α.
(4)Δείτε δύο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ παραγωγές της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ : " ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ " , για το σταμάτημα της βίας κατά των γυναικών , και , " ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ " , για τη στήριξη των ΑΡΝΗΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ,για το σταμάτημα του πολέμου, και την εμπέδωση της ειρήνης.Δεν έχουν άμεση σχέση με την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ,έχουν άμεση σχέση με την ίδια μας τη ζωή .


Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Αφιερώνοντας 10 λεπτά μόλις απο το χρόνο μας σώζουμε ζωές συνανθρώπων μας
ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !! Στο έργο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περισσεύει
Eπικοινωνείστε μαζί μας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ppateras@gmail.com
και στα τηλέφωνα +30 6944303711 / +30 2271 271 987 / +30 22410 48052 /+30 22413 00610(Παναγιώτης Κ. Πατέρας) & +30 6937193958 / +30 22710 52250 (Δημήτρης Ι. Κοκκινάκης).ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !! Στις τηλεφωνικές γραμμές λειτουργούν και αυτόματοι τηλεφωνητές, αν λείπουμε.Τα φαξ μας είναι τα +30 22710 52250 & +30 22410 48053 .

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νο1 ΣΕΑ ΧΙΟΥ ''ΜΙΚΕΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ"

Α/Α 00003/23.06.2008
Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2008
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νο 1 ΣΕΑ ΧΙΟΥ «ΜΙΚΕΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ»

Στον χρόνο που μεσολάβησε από την προηγούμενη ενημέρωση έγιναν οι ακόλουθες ενέργειες :
1. Ξεκινήσαμε την αναζήτηση εκπροσώπων του Συλλόγου στην Αιγνούσα και τα Ψαρά που θα διευκολύνουν την δράση μας στα νησιά αυτά. Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις πριν καταλήξουμε στην οριστική επιλογή.
2. Αποστείλαμε πρόσκληση (με e-mail) στον Κο Γιάννη Κοσμίδη ,στην Κα Ελπίδα Τσουρή, στον Κο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, στον Κο Νομάρχη Χίου ,στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Νομαρχίας, στην Διεύθυνση της Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχίας, στους Κους Δημάρχους Χίου, Αγ. Μηνά ,Αμανής ,Ιωνίας , Καμποχώρων ,Καρδαμύλων , Μαστιχοχωρίων, Οινουσσών ,Ομηρούπολης και Ψαρών ,καθώς και κατά κύριο – λόγω συνάφειας – λόγο και στον Κο Διοικητή του «Σκυλίτσειου» ,με την οποία τους καλούμε να «…γνωρίσετε <<από κοντά>> τον Σύλλογό μας ,ξεκινώντας με μία επίσκεψη στην www.seachiou.blogspot.com ιστοσελίδα μας ,πριν συναντηθούμε για περισσότερες λεπτομέρειες» .Αναμένουμε την ανταπόκρισή τους την οποία φυσικά και θα σας κάνουμε γνωστή και μέσα από την ιστοσελίδα μας αλλά και με επόμενο ενημερωτικό δελτίο.
3. Συμπληρώσαμε στο διευθυνσιολόγιό μας διευθύνσεις Μ.Μ.Ε. που μας έλειπαν η τις είχαμε λάβει λανθασμένες και στείλαμε με καθυστέρηση κάποιο υλικό .(Παρακαλούμε ξανά όσους δεν λαμβάνουν τα δελτία μας και θέλουν ,η, όσους τα λαμβάνουν και δεν θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας για διευθέτηση ).Η συμπλήρωση συνεχίζεται με αρκετό ψάξιμο ,πρέπει να ομολογήσουμε…
4. Συντάξαμε και σύντομα θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας «Δελτίο Γνωστοποίησης Ενδιαφέροντος για εγγραφή στον Σ.Ε.Α. ΧΙΟΥ ‘ΜΙΚΕΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ’ » για συμπλήρωση και κατάθεση/αποστολή από όσους ενδιαφέρονται να γραφούν αργότερα στον Σύλλογο , στην προσπάθειά μας –όπως υποσχεθήκαμε- να κερδίσουμε τον χρόνο που χάθηκε μέχρι σήμερα. Αναζητούμε στο μεταξύ και άλλες λύσεις κυκλοφορίας του σχετικού εντύπου. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως, πριν καν αρχίσουμε , μας κάλεσε ο Κος Ν.Π. (τα στοιχεία του θα τα δημοσιεύσουμε αν μας το επιτρέψει) ο οποίος ρώτησε πως μπορεί να γίνει μέλος μας για να βοηθήσει μέσα από τον Σύλλογό μας – αφού το κάνει ήδη εκτός Συλλόγου- την υπόθεση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ που κάλεσε. Τον ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή του.

Τελειώνοντας σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και σας περιμένουμε για όποια υπόδειξη και κριτική επιθυμείτε.