ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕΑ ΧΙΟΥ " ΜΙΚΕΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ " ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ !!!

Πατήστε το κόκκινο κουμπί για να μιλήσουμε μαζί ΤΩΡΑ , χωρίς δική σας χρέωση.Δώστε ΣΤΑΘΕΡΟ αριθμό τηλεφώνου.Το e-mail σας δεν είναι απαραίτητο.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "22η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ - ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ"

(1)Αν χαθούμε από 'δω , τότε ... http://www.seaxiou.blogspot.com/
(2)Δημιουργήσαμε "κανάλι" για ζωντανές μεταδόσεις εικόνας και ήχου
(3)Δείτε τις δραστηριότητες και άλλα για την Π.Ε.Ν.Ε.Α.
(4)Δείτε δύο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ παραγωγές της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ : " ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ " , για το σταμάτημα της βίας κατά των γυναικών , και , " ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ " , για τη στήριξη των ΑΡΝΗΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ,για το σταμάτημα του πολέμου, και την εμπέδωση της ειρήνης.Δεν έχουν άμεση σχέση με την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ,έχουν άμεση σχέση με την ίδια μας τη ζωή .


Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Αφιερώνοντας 10 λεπτά μόλις απο το χρόνο μας σώζουμε ζωές συνανθρώπων μας
ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !! Στο έργο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περισσεύει
Eπικοινωνείστε μαζί μας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ppateras@gmail.com
και στα τηλέφωνα +30 6944303711 / +30 2271 271 987 / +30 22410 48052 /+30 22413 00610(Παναγιώτης Κ. Πατέρας) & +30 6937193958 / +30 22710 52250 (Δημήτρης Ι. Κοκκινάκης).ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !! Στις τηλεφωνικές γραμμές λειτουργούν και αυτόματοι τηλεφωνητές, αν λείπουμε.Τα φαξ μας είναι τα +30 22710 52250 & +30 22410 48053 .

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Αιμοδοσία της ΟΤΟΕ - Τα Θυμιανά παραλαμβάνουν τη σκυτάλη

Με επιτυχία στέφθηκε και η χτεσινή - για πολλοστή φορά επαναλαμβανόμενη - Αιμοδοσία των Τραπεζοϋπαλλήλων της Χίου που οργανώθηκε απο το Τοπικό Παράρτημα της ΟΤΟΕ,ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν και οι καταγγελίες που αναρτήσαμε σχετικά με μεμονομένες απόπειρες παρεμπόδισής της ( ενδιαφέρον για αντιμετώπιση του φαινομένου επιδείχτηκε και από διοικητικά στελεχη της Ομοσπονδίας).

Στα Θυμιανά περνάει στη συνέχεια η σκυτάλη της Αιμοδοτικής προσφοράς ,όπου ,το Σάββατο,στις 17 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί εγκαινιάζεται μια ακόμη δραστηριότητα του ΜΕΟ Θυμιανών , αυτή της Αιμοδοσίας.Κάθε αρχή και δύσκολη , φίλοι Θυμιανούσιοι,και καλή επιτυχία στην πρώτη σας αυτή προσπάθεια.Η ενέργεια αυτή έρχεται να ολοκληρώσει την ενημερωτική συνάντηση που είχε προηγηθεί στον ίδιο χώρο στις 14 Δεκεμβρίου πέρυσι και που σκοπό είχε την επιστημονική και θεωρητική προσέγγιση του θέματος.




Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΧΙΟΥ "ΜΙΚΕΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ" αρωγός σε κάθε κίνηση που στοχεύει στην Εθελοντική Αιμοδοτική Παιδεία & Πράξη,στην δημιουργία και κατοχύρωση Εθελοντικής Αιμοδοτικής Συνείδησης και Ευαισθησίας,συμπαραστέκεται και εξαίρει κινήσεις σαν αυτήν του ΜΕΟ ΘΥΜΙΑΝΩΝ ,που,όταν συνοδεύονται και απο αντίστοιχη λειτουργικά δοκιμασμένη και πετυχημένη υποδομή και οργάνωση , οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον κοινό,ενιαίο στόχο που είναι η αυτάρκεια του νησιού μας σε Αίμα.

Στα πλαίσια αυτής της αντίληψης αποστείλαμε σε απάντηση ευχαριστήριας επιστολής του ΜΕΟ ΘΥΜΙΑΝΩΝ τα ακόλουθα :

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε και Μέλη του Δ.Σ. του ΜΕΟ ΘΥΜΙΑΝΩΝ

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά και κάθε προσωπική και Συλλογική επιτυχία για το 2009.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χίου " Μικές Παϊδούσης " απο την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε την πρόθεσή σας να προσχωρήσετε στον μεγάλο κοινωνικό χώρο της Αιμοδοσίας βρέθηκε στο πλάι σας με δημοσιεύσεις στην www.seachiou.blogspot.com ιστοσελίδα του και με Δελτία Τύπου προς τα Μ.Μ.Ε. της Χίου .Στην εναρκτήρια εκδήλωσή σας βρέθηκε εκ μέρους μας κοντά σας ο Δημήτρης Ι. Κοκκινάκης για να σας προσφέρει την όποια δυνατή ενημέρωση , επιστημονική και οργανωτική. Συγχαίρουμε την συνέχεια της προσπάθειάς σας με την προγραμματισμένη για τις 17/01/09 αιμοδοσία , σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ,και σας κάνουμε γνωστό ότι θα βρισκόμαστε κοντά σας σε ότι μας χρειαστείτε προκειμένου να θεμελιώσουμε σε υγιείς θεσμικά και οργανωτικά βάσεις την κοινή προσπάθεια που πρέπει να διέπει πάντοτε τις κοινές στη βάση τους επιδιώξεις μας .

Με εκτίμηση ,
Για τον ΣΕΑ ΧΙΟΥ " ΜΙΚΕΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ "
Παναγιώτης Κ. Πατέρας

Αξίζει εδώ να επισημάνουμε ( για "ιστορικούς λόγους") ότι, απο τα 21 Ιδρυτικά Μέλη του ΣΕΑ ΧΙΟΥ "ΜΙΚΕΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ" , 6 έχουν δηλώσει σαν τόπο κατοικίας τους τον Δήμο Αγίου Μηνά , και το 1 εξ αυτών , η αγαπητή φίλη και πολύτιμη συνεργάτις κ. Αντωνία Ν. Χαρίτου τα Θυμιανά .