ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕΑ ΧΙΟΥ " ΜΙΚΕΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ " ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ !!!

Πατήστε το κόκκινο κουμπί για να μιλήσουμε μαζί ΤΩΡΑ , χωρίς δική σας χρέωση.Δώστε ΣΤΑΘΕΡΟ αριθμό τηλεφώνου.Το e-mail σας δεν είναι απαραίτητο.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "22η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ - ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ"

(1)Αν χαθούμε από 'δω , τότε ... http://www.seaxiou.blogspot.com/
(2)Δημιουργήσαμε "κανάλι" για ζωντανές μεταδόσεις εικόνας και ήχου
(3)Δείτε τις δραστηριότητες και άλλα για την Π.Ε.Ν.Ε.Α.
(4)Δείτε δύο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ παραγωγές της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ : " ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ " , για το σταμάτημα της βίας κατά των γυναικών , και , " ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ " , για τη στήριξη των ΑΡΝΗΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ,για το σταμάτημα του πολέμου, και την εμπέδωση της ειρήνης.Δεν έχουν άμεση σχέση με την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ,έχουν άμεση σχέση με την ίδια μας τη ζωή .


Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Αφιερώνοντας 10 λεπτά μόλις απο το χρόνο μας σώζουμε ζωές συνανθρώπων μας
ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !! Στο έργο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περισσεύει
Eπικοινωνείστε μαζί μας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ppateras@gmail.com
και στα τηλέφωνα +30 6944303711 / +30 2271 271 987 / +30 22410 48052 /+30 22413 00610(Παναγιώτης Κ. Πατέρας) & +30 6937193958 / +30 22710 52250 (Δημήτρης Ι. Κοκκινάκης).ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !! Στις τηλεφωνικές γραμμές λειτουργούν και αυτόματοι τηλεφωνητές, αν λείπουμε.Τα φαξ μας είναι τα +30 22710 52250 & +30 22410 48053 .

22η Αμφικτυονία : Η βράβευση των Προϊσταμένων των Υπηρεσιών Αιμοδοσίας

Στην 22η Αμφικτυονία , πολλές δραστηριότητες και πολλές εκδηλώσεις επευφημήθηκαν και καταχειροκροτήθηκαν. Σε πολλές περιπτώσεις η συγκίνηση και η ευαισθητοποίηση «κτύπησαν κόκκινο». Εκεί όμως που ξεπεράστηκαν όλα τα όρια , ήταν η στιγμή της βράβευσης 2 γυναικών : των Νοσηλευτριών που προίστανται των 2 Κέντρων Αιμοδοσίας της Πάτρας , της κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ και της κ. ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Για όσους έχουμε την τιμή και την χαρά να είμαστε παλιοί αιμοδότες το προσωπικό των Αιμοδοσιών λέει πολλά… Οι νέοι Αιμοδότες το συνειδητοποιούν πολύ γρήγορα… Όσοι δουλεύουν εκεί ,δεν διακρίνονται μόνο για την επαγγελματική τους ευσυνειδησία. Ξεχωρίζουν για τα αποθέματα αλτρουϊσμού και ανθρωπιάς που ξεχειλίζουν… Το χέρι που σου πιάνει απαλά το χέρι για να σου πάρει το αίμα, το χαμόγελο που σε συντροφεύει στη διάρκεια όλης της διαδικασίας , τα μάτια που σε κοιτάζουν μέσα στα μάτια μην τυχόν και διακρίνουν κάποια λειτουργική δυσκολία στην εξέλιξη της αιμοδοσίας δεν αποτελούν μέρος επαγγελματικής υποχρέωσης , αποτελούν δόσιμο ψυχής. Παρακολουθείστε την σύντομη αλλά ΜΕΓΑΛΗ στιγμή ΕΔΩ.



Σαν Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χίου, νοιώθουμε την ανάγκη –πιστεύω ότι διερμηνεύω ταυτόχρονα τα συναισθήματα και τις σκέψεις και των υπολοίπων μελών- να ευχαριστήσουμε και τις δικές μας εργαζόμενες στην Αιμοδοσία του«Σκυλίτσειου»,να τις αγκαλιάσουμε με την αγάπη μας και να τους ζητήσουμε να συνεχίσουν αυτό που κάνουν για μας. Όποιος πιστεύει ότι η Υπηρεσία Αιμοδοσίας είναι μια διοικητική υπόθεση ρουτίνας πέφτει πάρα πολύ έξω… Το έργο της Υπηρεσίας δεν τελειώνει ούτε με την εξεύρεση , ούτε με την λήψη, ούτε με την συντήρηση και διάθεση του αίματος .Ας αφήσουμε όμως να μιλήσουμε γι' αυτά άλλη φορά εκτενέστερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξελίσσεται ομαλά η δυνατότητα οποιασδήποτε χώρας να αντιμετωπίζει τις σε αίμα ανάγκες της , αν οι Υπηρεσίες Αιμοδοσίας της δυσλειτουργούν ,ακόμα κι' αν όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν. Εμείς ,στον τομέα αυτόν , στην Χίο ,όσον τουλάχιστον αφορά στο έμψυχο υλικό, πρέπει να λογιζόμαστε και τυχεροί ,και ευχαριστημένοι. Ελπίζουμε να μας δοθεί η δυνατότητα να το δείξουμε με τον τρόπο και στον βαθμό που πρέπει.