ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕΑ ΧΙΟΥ " ΜΙΚΕΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ " ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ !!!

Πατήστε το κόκκινο κουμπί για να μιλήσουμε μαζί ΤΩΡΑ , χωρίς δική σας χρέωση.Δώστε ΣΤΑΘΕΡΟ αριθμό τηλεφώνου.Το e-mail σας δεν είναι απαραίτητο.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "22η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ - ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ"

(1)Αν χαθούμε από 'δω , τότε ... http://www.seaxiou.blogspot.com/
(2)Δημιουργήσαμε "κανάλι" για ζωντανές μεταδόσεις εικόνας και ήχου
(3)Δείτε τις δραστηριότητες και άλλα για την Π.Ε.Ν.Ε.Α.
(4)Δείτε δύο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ παραγωγές της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ : " ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ " , για το σταμάτημα της βίας κατά των γυναικών , και , " ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ " , για τη στήριξη των ΑΡΝΗΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ,για το σταμάτημα του πολέμου, και την εμπέδωση της ειρήνης.Δεν έχουν άμεση σχέση με την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ,έχουν άμεση σχέση με την ίδια μας τη ζωή .


Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Αφιερώνοντας 10 λεπτά μόλις απο το χρόνο μας σώζουμε ζωές συνανθρώπων μας
ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !! Στο έργο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περισσεύει
Eπικοινωνείστε μαζί μας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ppateras@gmail.com
και στα τηλέφωνα +30 6944303711 / +30 2271 271 987 / +30 22410 48052 /+30 22413 00610(Παναγιώτης Κ. Πατέρας) & +30 6937193958 / +30 22710 52250 (Δημήτρης Ι. Κοκκινάκης).ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !! Στις τηλεφωνικές γραμμές λειτουργούν και αυτόματοι τηλεφωνητές, αν λείπουμε.Τα φαξ μας είναι τα +30 22710 52250 & +30 22410 48053 .

22Η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ, 10-12 ΟΚΤ. 2008 : Η Χίος για 1η φορά ενώπιον της μεγάλης Πανελλήνιας Εθελοντικής Αιμοδοτικής Οικογένειας








Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν χτες το μεσημέρι οι 3ήμερες εργασίες της 22ης Αφικτυονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στην Πάτρα.Οι 95 Σύλλογοι Μέλη της Πανελήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας,άλλοι Αιμοδοτικοί Φορείς,Οργανώσεις ,τα ΜΜΕ και το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α , όλοι όσοι βρισκόντουσαν εκεί,αγκάλιασαν με αγάπη την προσχώρηση της Χίου με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Χίου "Μικές Παϊδούσης" στην μεγάλη Ελληνική και Διεθνή Αιμοδοτική Οικογένεια.Φωτογραφικό και άλλο υλικό θα αναρτηθούν σύντομα στην σελίδα μας.

Διαβάστε στη συνέχεια τον χαιρετισμό του εκπροσώπου το ΣΕΑ Χίου στην Αμφικτυονία :
η,ακούστε τον εδώ .
ΠΑΤΡΑ,10-12/10/08, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ 22η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Κ. ΠΑΤΕΡΑ ΕΚΠPΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ Σ.Ε.Α.ΧΙΟΥ «ΜΙΚΕΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ»
Καλημέρα σας.
Ονομάζομαι Παναγιώτης Κ. Πατέρας , Πρόεδρος στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χίου «Μικές Παϊδούσης» που σήμερα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του ενώπιόν σας ,και που εκτός από εμένα αποτελείται και από τους Γιώργο Παντελίδη, Δημήτρη Κοκκινάκη ,Ευγενία Κώττη , Ανθή Λω.
Ξεκινήσαμε με τον δύσκολο τρόπο που ξεκίνησε ο καθένας από μας εδώ μέσα ,προχωράμε με τις ίδιες με όλους μας δυσκολίες ,αλλά με περισσότερη αισιοδοξία που πηγάζει από το δρόμο που βρίσκουμε ήδη στρωμένο από τους παλαιότερους από μας. Ελπίζουμε στο εγγύς μέλλον να μπορέσουμε να σας φιλοξενήσουμε σε μία Αμφικτυονία στο όμορφο νησί μας. Μέχρι τότε είστε καλοδεχούμενοι με οποιαδήποτε ιδιότητα ,και θα χαρούμε πολύ να μπορέσουμε να κάνουμε την όποια διαμονή σας ευχάριστη και εποικοδομητική. Φυλάξτε λοιπόν το έντυπο γνωριμίας που σας μοιράστηκε για να μας βρίσκετε εύκολα ,η, αναζητείστε μας στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου.
Η Χίος είναι μια γεωγραφικά δύσκολη περιοχή ,όπως πολλές άλλες της Χώρας μας, συγκοινωνιακά «ριγμένη» , όπως πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας ,με πλούσιες φυσικές και πολιτιστικές ομορφιές , με καλούς ανθρώπους να την κατοικούν ,και με ένα όνομα Αιμοδοτικά «βαρύ σαν Ιστορία» : Ο Μικές Παϊδούσης, ο Μιλτιάδης Νεγρεπόντης ,και άλλοι πολλοί , λιγότερο γνωστοί , σε συνδυασμό με την ΑΓΑΠΗ που έχουμε οι Χιώτες για τον τόπο μας δεν θα μπορούσαν να μην οδηγήσουν – έστω κι’ αργά- σ’ αυτό που ήδη προωθούμε ,τον 1 ακόμα κρίκο στην μεγάλη Ελληνική αλλά και Διεθνή Αιμοδοτική αλυσσίδα.
Δεν θέλω να σας απασχολήσω άλλο με προοπτικές .Του χρόνου –καλά να ‘μαστε – πιστεύω να έχουμε και έργο να εμφανίσουμε .Δεν θα μπορούσα όμως να κατέβω από το βήμα αυτό αν δεν μνημόνευα δύο παράγοντες χωρίς την συμβολή των οποίων δεν ξέρω αν θα βρισκόμουνα σήμερα εδώ μπροστά σας , η, πόσο θα αργούσα να βρεθώ.
Ο πρώτος –χρονικά- είναι ο Μιχάλης ο Χαρτοφύλης – ναι, πάλι αυτός – και ο ΣΕΑ Ρόδου κοντά στους οποίους έμαθα και μαθαίνω το «know».
Ο δεύτερος –χρονικά- είναι μια Χιώτισσα , η Ειρήνη η Αναγνώστου ,που μαζί με τον σύζυγό της , τον Γιάννη Τζούμα μου έδωσαν το «how» , θέτοντας στην διάθεσή μου όλο τον μηχανισμό και την υποδομή του Εκδοτικού Ομίλου «ΑΛΗΘΕΙΑ» για να γίνει το όνειρο πράξη.
Ευχαριστώ Μιχάλη , ευχαριστώ Ειρήνη και Γιάννη .
Ευχαριστώ και εσάς που με ακούσατε με υπομονή.