ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕΑ ΧΙΟΥ " ΜΙΚΕΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ " ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ !!!

Πατήστε το κόκκινο κουμπί για να μιλήσουμε μαζί ΤΩΡΑ , χωρίς δική σας χρέωση.Δώστε ΣΤΑΘΕΡΟ αριθμό τηλεφώνου.Το e-mail σας δεν είναι απαραίτητο.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "22η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ - ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ"

(1)Αν χαθούμε από 'δω , τότε ... http://www.seaxiou.blogspot.com/
(2)Δημιουργήσαμε "κανάλι" για ζωντανές μεταδόσεις εικόνας και ήχου
(3)Δείτε τις δραστηριότητες και άλλα για την Π.Ε.Ν.Ε.Α.
(4)Δείτε δύο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ παραγωγές της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ : " ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ " , για το σταμάτημα της βίας κατά των γυναικών , και , " ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ " , για τη στήριξη των ΑΡΝΗΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ,για το σταμάτημα του πολέμου, και την εμπέδωση της ειρήνης.Δεν έχουν άμεση σχέση με την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ,έχουν άμεση σχέση με την ίδια μας τη ζωή .


Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Αφιερώνοντας 10 λεπτά μόλις απο το χρόνο μας σώζουμε ζωές συνανθρώπων μας
ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !! Στο έργο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περισσεύει
Eπικοινωνείστε μαζί μας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ppateras@gmail.com
και στα τηλέφωνα +30 6944303711 / +30 2271 271 987 / +30 22410 48052 /+30 22413 00610(Παναγιώτης Κ. Πατέρας) & +30 6937193958 / +30 22710 52250 (Δημήτρης Ι. Κοκκινάκης).ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !! Στις τηλεφωνικές γραμμές λειτουργούν και αυτόματοι τηλεφωνητές, αν λείπουμε.Τα φαξ μας είναι τα +30 22710 52250 & +30 22410 48053 .

ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ : Στην πιό κρύα μέρα του φετινού χειμώνα,η πιό ζεστή προσφορά

Στα Καρδάμυλα , χτες Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου "Κωνσταντίνος Σπανός", στη διάρκεια της πιό κρύας μέρας του φετινού χειμώνα , επαναλήφθηκε η πρώτη μετά την 22α Αυγούστου 2008 προσφορά ζωής από ευαισθητοποιημένους δημότες με την μορφή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας . Παρόν το συνεργείο εξωτερικών Αιμοληψιών του "Σκυλίτσειου" από τις 10.00 -13.00 σύμφωνα με το πρόγραμμα , παρούσες και οι κ.κ. Μαρία Κούβακα (Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΟΠ) και Άννα Πολίκα (Κοινωνική Λειτουργός) που έδωσαν όπως κάθε φορά την ψυχή τους για την υλοποίηση της εκδήλωσης . Μέσα σε μια καταπληκτικά οργανωμένη για την περίσταση αίθουσα , με υλικό που συλλέχτηκε και μορφοποιήθηκε από τίς οργανώτριες και εμπλουτίστηκε από την πρόθυμη και αμέριστη συνδρομή του ΣΕΑ ΧΙΟΥ " ΜΙΚΕΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ ", και ίσως παρουσιαστεί σε μελλοντική μας δημοσίευση , οι συμπατριώτες μας των Καρδαμύλων επανέλαβαν ότι και την προηγούμενη φορά .Απέδειξαν δηλαδή ότι, αν και μένει ακόμα πολύς δρόμος για την υλοποίηση του τελικού στόχου ,η ευαισθητοποίηση κσι η αγάπη για τον συνάνθρωπο εξακολουθούν να πρυτανεύουν και να καθοδηγούν.
Γεγονός αποτελεί φέτος ότι η Αιμοδοτική χρονιά ξεκίνησε πολυ καλά και αν συνεχίσουμε έτσι ,τότε θα μπορούμε να μιλάμε στο τέλος του χρόνου για ένα ανεβασμένο Αιμοδοτικά 2009 για όλο το νησί.Χρειάζονται πάντως συνεχής ενημέρωση του κόσμου αλλά και συνειδητοποίηση εκ μέρους των Αρχών κάθε τόπου για το έργο,τις προοπτικές και τις δυνατότητες της Εθελοντικής Αιμοδοσίας ώστε και νέοι Αιμοδότες να δημιουργούνται ,αλλά και βελτίωση των συνθηκών απρόσκοπτης λειτουργίας του έργου τους να επιτυγχάνεται. Η Δημοτική Αρχή Καρδαμύλων με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Μελιτζάνη εμφανίζονται από τις πιο προχωρημένες σε αυτή την ιδέα και αξίζουν συγχαρητηρίων.